Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaNewsGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ai primit baie :->?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
αмι.<3.
Admin
Admin
αмι.<3.

Posturi : 136
Bani: : 5288
Reputatie : 6

Ai primit baie :->? Empty
MesajSubiect: Ai primit baie :->?   Ai primit baie :->? EmptyLun Dec 13, 2010 8:47 am

Deci cred ca asta e numa pentru fete ei bine poate si oentru baieti ca si ei se spala intre ei.
Deci eu la scoala inca nu am primit nici-o baie pentru ca nu am iesit din clasa au fost cateva tentative mai ales dupa ce l-am provocat pe un coleg ca i-am bagat zapada in bluze :-".
E un baiat tot in a 7-a in clasa din fata mea care e de treaba cu mine si inca 2 colege [noi fiind cele mai bune prietene] si ne apara dar totusi mi-a promis o baie da nu acum si azi una din acele doua prietene[fiind surori gemene] era de servici si sa dus cu o colega la usa sa vada cum ii afara si atunci au traso dar sa bagat colega aia sa faca pe superman si no ea nu o prea suporta da sa nu fie nesimtita sa dus sa o ajute si apoi au luato pe ea si o primit un bulgare sau picor in ochii de la 2 pici de a 5-a care daca ii voi afla o sa o pateasca adica s-au bagat cativa colegi si din clasa acea de a 7-a din fata mea pentru ea si i-au batut laugh[mda baieti de la noi cu aia de la ei mereu se ajuyta la batai'].
Sus In jos
Rose.

Rose.

Posturi : 27
Bani: : 5117
Reputatie : 1

Ai primit baie :->? Empty
MesajSubiect: Re: Ai primit baie :->?   Ai primit baie :->? EmptySam Dec 18, 2010 12:47 am

Am facut o baie vineri, nu va imaginati voi asa ceva. M-a spalat Moldo.. De trei sau patru ori... Uan dupa alta. Am ajuns in clasa vraijte, au fact dezapezire cu mine. S-au bulgarit cu tabla si tabla a castigat cat ma curatu doua-trei fete. Doamneee, bine ca Tanase plecase. xD
Sus In jos

Ai primit baie :->?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum sa-ti faci propriul spumant de baie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Teens-World :: Girls and Boys :: Scoala-
Mergi direct la: