Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaNewsGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Voi cum va comportati la ore?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Hannah.

Hannah.

Posturi : 60
Bani: : 5231
Reputatie : 0

Voi cum va comportati la ore? Empty
MesajSubiect: Voi cum va comportati la ore?   Voi cum va comportati la ore? EmptyDum Dec 12, 2010 1:56 pm

Eu de obicei stau intinsa pe spate sau vb.esc cu colegii din spate laugh
Sau incep sa rad ca proasta.

Voii?
Sus In jos
αмι.<3.
Admin
Admin
αмι.<3.

Posturi : 136
Bani: : 5288
Reputatie : 6

MesajSubiect: Re: Voi cum va comportati la ore?   Voi cum va comportati la ore? EmptyLun Dec 13, 2010 5:40 am

Depinde de ora profesor si de motivele care le am.
De obicei vb, barfesc si rad cu colega de banca sau ma uit in gol si ma plictisesc sau sunt atenta depinde de materie si profesor.
Sus In jos
Flory

Flory

Posturi : 11
Bani: : 5107
Reputatie : 2

MesajSubiect: Re: Voi cum va comportati la ore?   Voi cum va comportati la ore? EmptySam Dec 18, 2010 6:30 am

cred ca iubesc topicul asta. cum ma comport eu ? raspund , glumesc , sunt serioasa si iau 10 cu galeata. sa va spoun un scret. trebuie sa vorbiti mult , dar cu rost , adica sa fiti activi oral la ore. asa iau eu in genrel note mari. in rest , ma comport bine , imi fac colegii sa rada si sunt asculatatoare. Voi cum va comportati la ore? 513661
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Voi cum va comportati la ore?   Voi cum va comportati la ore? Empty

Sus In jos

Voi cum va comportati la ore?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Teens-World :: Girls and Boys :: Scoala-
Mergi direct la: