Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaNewsGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Stilul tau vestimentar.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Hannah.

Hannah.

Posturi : 60
Bani: : 5231
Reputatie : 0

Stilul tau vestimentar. Empty
MesajSubiect: Stilul tau vestimentar.   Stilul tau vestimentar. EmptyDum Dec 12, 2010 12:50 pm

Cum te imbraci?
Ce accesori imi place sa porti?
Cum ai vrea sa ai stilul vestimentar?
Iti place stilul tau ?Stilul tau vestimentar. 710601

Sus In jos
αмι.<3.
Admin
Admin
αмι.<3.

Posturi : 136
Bani: : 5288
Reputatie : 6

Stilul tau vestimentar. Empty
MesajSubiect: Re: Stilul tau vestimentar.   Stilul tau vestimentar. EmptyDum Dec 12, 2010 1:17 pm

Cum ma imbrac:
Pai cat mai normal si lejer posibil pentru mine.
Prefer blugi si un tricou cu un hanorac sau o bluza cu maneca luna iar vara tricou sau maieu si pantaloni scurti si trei-sferti cei trei-sfert ii prefer de blugi iar cei scurti ori de blugi ori alte materiale.
Ce accesori port:
Ei bine nu port decat cercei care sunt mereu aceiasi bine defapt am doua perechi de aur care pot fi purtati in doua feluri pentru ca au doua modele.Si mai port o cordeluta clamita sau o curea.
Cum as vrea sa-l am: Ceva in genul lui miley cyrus nu stilul de pe scena cel care l-am vazut eu pana acum prin poze sau filme serial "Hannah montana"
Daca imi place stilul meu?: Pai cat de cat da doar e stilul meu laugh
Sus In jos

Stilul tau vestimentar.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Teens-World :: Girls and Boys :: Fashion-
Mergi direct la: