Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaNewsGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce e la moda iarna asta ?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Flory

Flory

Posturi : 11
Bani: : 5107
Reputatie : 2

Ce e la moda iarna asta ? Empty
MesajSubiect: Ce e la moda iarna asta ?   Ce e la moda iarna asta ? EmptyDum Dec 12, 2010 8:14 am

ei bine din cate am observat eu , beteala de brad e la moda sezonul asta. e un accesoriu stralucitor ce iese usor in evidenta si care este placut vederii.

Altceva ar fii minunatele Uggeuri , de care toata lumea a auzit. Moii , pufoase si in primul rand calduroase ele iti ofera confortul absolut. Ce e la moda iarna asta ? 513661)

Va astept si pe voi cu pareri.
Sus In jos
αмι.<3.
Admin
Admin
αмι.<3.

Posturi : 136
Bani: : 5288
Reputatie : 6

MesajSubiect: Re: Ce e la moda iarna asta ?   Ce e la moda iarna asta ? EmptyDum Dec 12, 2010 8:30 am

Eu iubesc UGG-urile am o pereche originala de anu trecut dar acum mi s-a rupt talpa trebuie sa-mi mai caut originale sau sa apara ca nu rezist fara ele Ce e la moda iarna asta ? 383733.
Si despre beteala nu prea cred laugh
Sus In jos
Flory

Flory

Posturi : 11
Bani: : 5107
Reputatie : 2

MesajSubiect: Re: Ce e la moda iarna asta ?   Ce e la moda iarna asta ? EmptyVin Dec 17, 2010 10:28 am

nu glumesc. am mers la un festival de uzica de clinde si aproape toti purtau o betala ca , curea , ba ca bentita..etc.

si eu am avut o pereche de Ugg-uri , insa s-au dezlipit rau de tot.originalele sunt foarte scumpe.dar ca sa va dau un pont...mergeti in Dragonul Rosu , daca stiti , acolo gasiti o varieteate de Ugg-uri super la mod.De toate culorile , chiar cu logo-uri pe ele. Something like : Rock , girl etc. sunt superbe ! Ce e la moda iarna asta ? 383733
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce e la moda iarna asta ?   Ce e la moda iarna asta ? Empty

Sus In jos

Ce e la moda iarna asta ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Moda vedetelor.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum