Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaNewsGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cele mai plictisitoare ore.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
jessie
Admin
Admin
jessie

Posturi : 159
Bani: : 5381
Reputatie : 6

Cele mai plictisitoare ore. Empty
MesajSubiect: Cele mai plictisitoare ore.   Cele mai plictisitoare ore. EmptyDum Dec 12, 2010 12:14 am

Din punctul meu de vedere cele mai plictisitoare ore sunt cand tu esti plictisit sau esti mai adormit sau ganditor.
De exemplu ma plictisesc foarte tare in ora de romana sincer dar cat de cat vreau sa par ca imi dau interes.
Pe voi ce materi va plictisesc?
Sus In jos
https://teens-world.forumgratuit.ro
αмι.<3.
Admin
Admin
αмι.<3.

Posturi : 136
Bani: : 5288
Reputatie : 6

MesajSubiect: Re: Cele mai plictisitoare ore.   Cele mai plictisitoare ore. EmptyDum Dec 12, 2010 12:23 am

Waiii.Cate materi nu ma plictisesc mai ales cand mi somn.Pe mine ma plictisestie de obicei biologia.Odata intr-o ora nu stiu ce ne explica imi era somn eram ganditoare ma uitma un gol s ma mai trezeam sa ma uit la colega ce faceam si nici ea nu stia, apoi ora viitoare ne intreaba daca ne-a aratat nu stiu ce plansa si eu revlotata ca nu ne-a aratat si colega mea la fel iar restul clasei da ne-ati artat osu ala corabie si eu eram Cele mai plictisitoare ore. 588773
Sus In jos
Hannah.

Hannah.

Posturi : 60
Bani: : 5231
Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Cele mai plictisitoare ore.   Cele mai plictisitoare ore. EmptyDum Dec 12, 2010 11:41 am

La mine e franceza
Vai..cand nu am chef de franceza ori ma uit si io in gol...ori desenez,ori ascult muzica..[la casti Cele mai plictisitoare ore. 710601 nu vede chioara]
Da' de obicei stau plictisita cu ochii inchisi laugh
Explica profa ce explica da io de 4 ani nu stiu nimic :|..laugh
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cele mai plictisitoare ore.   Cele mai plictisitoare ore. Empty

Sus In jos

Cele mai plictisitoare ore.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Teens-World :: Girls and Boys :: Scoala-
Mergi direct la: