Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Daca doriti sa va faceti noi prieteni si sa comunicati, inscrietiva pe Teens World si nu ve-ti regreta.
Teens-World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaNewsGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Care este cuplul vostru preferat?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
jessie
Admin
Admin
jessie

Posturi : 159
Bani: : 5381
Reputatie : 6

Care este cuplul vostru preferat? Empty
MesajSubiect: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? EmptyJoi Dec 09, 2010 4:14 am

Deci care este cuplul favorit ?
Will si Matt:
Cum sau cunoscut am sa va povestesc pe scurt.
Sau cunoscut in parc in timp ce Will ajuta un animal...Dar ia cucerit inima dandui cu pumnul in picior... Iar apoi sau cunoscut... mai bine.... Mai multe o sa vedeti in curand...

Irma si Joel ...
Pai despre Irma si Joel nu stiu prea multe pentru ca revista sa sfarsit mai rapid..
Joel are parul lung blond ...

Taranee si Nigel
Nigel baiatul cel rau care umbla la inceput cu gasca lui Uriah si ....face o gramada de dezastre dar de cand a cunoscuto pe Taranee a inceput sa o ia pe calea ce`a buna...

Cornelia si Caleb
Caleb este un baiat depe alta lume... Numita Meridian...Cornelia si Caleb au trecut prin o multime de intamplari dar...pana la urma relatia nu a putut continua veti vedea in curand...

Hay Lin si Eric
Eric cu Hay Lin sau cunoscut in parc in timp ce Hay Lin isi cumparase o inghetata si el era cu motorul iar geanta i sa agatat de motor... iar apoi.... Veti vedea....Dar relatia va merge bine...
Sus In jos
https://teens-world.forumgratuit.ro
Yuri

Yuri

Posturi : 19
Bani: : 5116
Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? EmptyJoi Dec 09, 2010 7:58 am

Will si Matt,
Nush dece dar mi se par cei mai frumosi, amuzanti.
Si celelalte cupluri sunt ok Care este cuplul vostru preferat? 383733
Dar eu aleg Will si Matt Care este cuplul vostru preferat? 710601
Sus In jos
corny_iuly

corny_iuly

Posturi : 18
Bani: : 5115

MesajSubiect: Re: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? EmptyJoi Dec 09, 2010 11:27 am

Hay Lin si Eric sunt un cuplu adorabil si chiar se potivesc :Care este cuplul vostru preferat? 296357:
Sus In jos
αмι.<3.
Admin
Admin
αмι.<3.

Posturi : 136
Bani: : 5288

MesajSubiect: Re: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? EmptyJoi Dec 09, 2010 11:14 pm

Deci mie imi p;ace Irma da joel ala nu0i asa dragut asa ca voi alege cuplul format din...
Will si Matt
Le sta bine imperuna nu am ce zice se potrivesc si mai ales acum cand si Matt are puteri. Care este cuplul vostru preferat? 43891
Sus In jos
jessie
Admin
Admin
jessie

MesajSubiect: Re: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? EmptyVin Dec 10, 2010 7:03 am

Care este cuplul vostru preferat? 513661 Matt are puteri..huh? [eu stiam ca doar la tv...iar aici ne referim la revista]
in fine...ma bucur ca mai sunt unele persoane care sunt pasionate de Witch : - X
Sus In jos
Rose.

Rose.

Posturi : 27
Bani: : 5117

MesajSubiect: Re: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? EmptyDum Dec 12, 2010 7:22 am

De ce nu am gasit cornelia si Peter, haaaaaa? Oricum, Daca e asa... Mergem pe Will si Matt^^
Sus In jos
jessie
Admin
Admin
jessie

MesajSubiect: Re: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? EmptyDum Dec 12, 2010 7:58 am

aaa...scuze uitasem de Peter si Cornelia.

[Scuzeeeeeeeee]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care este cuplul vostru preferat?   Care este cuplul vostru preferat? Empty

Sus In jos

Care este cuplul vostru preferat?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care este locul tau magic?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Teens-World :: Girls and Boys :: W.i.t.c.h-
Mergi direct la: